Norsk Matrevolusjon

24 april 2012 hadde jeg en kronikk i Aftenposten med tittelen "Vi trenger en matrevolusjon". Jeg har fått mange henvendelser og kommentarer i etterkant av kronikken. Flere har yttrykt ønske om å være med på en matrevolusjon, også her på bloggen. Så hvorfor ikke starte en Matrevolusjon? Jeg har fått med meg Jeanette Jacobsen til å administerer en side på facebook, og håper mange tusen matengasjerte mennesker vil være med å forme "bevegelsen" Norsk Matrevolusjon.

Vi håper dette kan bli et forum for alle som er opptatt av levende, naturlig, sunn og næringsrik mat. I flere tiår har næringsmiddelindustrien fått påvirke med sin propaganda om hvor komplisert det er å lage sunn og næringsrik mat fra grunnen av. Heldigvis finnes det krefter (bjellesauer...) over hele landet som aktiv arbeider for å redusere forbruket av industriprodusert mat, og øke tilgangen på god og ekte mat. La oss dele våre erfaringer, idéer og og jobbe for å spre matglede og kunnskap om ekte mat, og ikke minst vise hvor raskt og lett det egentlig er å lage mat fra grunnen av! Sammen er vi sterke, sammen kan vi påvirke, sammen kan vi skape en Matrevolusjon i Norge!


Alle som vil være med å skape forandring kan melde seg på her: Norsk Matrevolusjon